Coaching en Training

In ons leven gebeurt er veel. Soms hollen we en gaan we maar door en vergeten we te vertragen en even stil te staan. Door een voorval, crisis of een voor jou bijzonder cruciaal moment, kan je plots tegen jezelf oplopen. Het kan helpen en effectief zijn om dit samen met een professional, iemand van buiten te bezien.

Het is belangrijk om je bewust te zijn of te worden van je talenten en kernkwaliteiten. Hoe ga je met succes en met tegenslagen om. Daarnaast is het belangrijk jouw “saboteurs” te herkennen en deze overboord te zetten. (Bijvoorbeeld faalangst, twijfel, vooroordelen, gebrek aan zelfvertrouwen, etc.)

Analytische coaching is een individueel begeleidingstraject met een coach die je helpt jouw persoonlijke doelstellingen te herkennen en te behalen. Met de coach ga je aan de slag om vanuit het hier en nu verbeteringen aan te brengen in jouw situatie. Meer energie en voldoening in het leven, werk en relatie(s). Een analytisch coach onderscheidt zich van de 'traditionele coach', doordat deze zich therapeutische vaardigheden heeft eigen gemaakt. Een analytisch coach kan met  onderbewuste drijfveren van de cliënt werken. Dit geeft een meerwaarde en schept ruimte voor verdieping, die in traditionele coachingsgesprekken niet aanwezig is.

Carrie Axt Coaching Werkwijze

Werkwijze

Tijdens de intake bepalen we samen waar je staat en waaraan je wilt werken. Van hieruit werken we met een traject op maat voor jou. Het gaat erom de balans in jezelf te vinden en 't contact met jezelf en omgeving te versterken. Zelfbewust beslissingen en keuzes te durven maken. Dit door bewust te worden of te zijn van je talenten, kwaliteiten en valkuilen. Dit hoeft niet lang te duren. Vaak ben je met 7 -10 sessies al een heel eind op weg.

In het traject werken we met verschillende werkvormen, gedachtegoed van Jung en met al hetgeen ik aan kennis en ervaring heb. Samen vinden we uit, hoe jij weer in je kracht komt en de regie krijgt over jouw leven. Persoonlijk leiderschap zoals men dat noemt.

Voor wie

Coaching is aan te raden als je iemand zoekt, die met je meeloopt, met je meedenkt en je helpt om verheldering en oplossingen te vinden. In een traject van 7 tot 10 sessies werken we aan hetgeen je wilt bereiken in werk of prive. Het is natuurlijk handig om je visie en je missie vooraf helder te hebben. Weet je dit niet, dan kunnen we 't in een voortraject onderzoeken en helder maken. Het geheel draagt bij aan jouw transformatie.

Groepstraining

Naast individuele coaching, train en adviseer ik groepen. Hierbij staat de ontwikkeling van het individu centraal, zijn eigenheid in verbinding met anderen en het systeem waarin deze functioneert. Afhankelijk van de te geven training werk ik regelmatig samen met collega professionals die allen een ruime praktijkervaring hebben en gespecialiseerd zijn in het begeleiden van mensen en organisaties.

Mijn overtuiging is dat een ieder van ons wil bijdragen en zijn kwaliteiten tot zijn recht wil laten komen. Als professionals en bedrijven hier een stap in willen maken kan ik daar een bijdrage aan leveren.

Gebieden
-    burn-out/stress
-    werk/loopbaan
-    verlies/rouwverwerking
-    relaties
-    minderwaardigheid
-    eenzaamheid
-    perfectionisme
-    aangeven van grenzen
-    nervositeit
-    trauma/angsten
-    stemmingswisselingen
-    psychosomatische klachten
 

Tarieven

Particulier: 90 euro per uur (incl. btw) 
Zakelijk: vanaf 125 euro per uur excl. btw
ZZP-ers: 90 euro per uur excl. btw 
Relatietherapie: 135 euro per uur (incl. btw)

Referenties: Op aanvraag.

Gemeente Rotterdam, Unilever, TU Delft, Haskoning, Albron, Lichaam en Geest Groep en Sipkema BV.

Aanmelding en vragen

Aanmelding kan telefonisch, via de e-mail of door het contactformulier  in te vullen. Je krijgt altijd persoonlijk antwoord.